Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WORD jak nastavit odsazení od horního okraje

Od: luiz odpovědí: 4 změna:

Ve Wordu se mi po otevření nového dokumentu zobrazí kurzor a pak i napasaný text hned u horního okraje stránky, tak jak je to vidět na obrázku v příloze. Zkoušel jsem to nastavit v poli Vzhled stránky, ale tam už je nastaveno 2,5cm, ale na stránce tomu tak není. Můžete mi prosím poradit, co se s tím dá dělat? Tedy mimo toho, že si odkliknu 2x Enter... Díky, L.

WORD jak nastavit odsazení od horního okraje

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klikněte do místa, kde se dělí stránka horní pravítko - viz obrázek

že máte kurzor na správném místě poznáte tak, že se vám změní symbol kurzoru.

to je vše:)

WORD jak nastavit odsazení od horního okraje #2
luiz
hodnocení

Mockrát díky! Proč musí mít složité věci tak jednoduché řešení, že si pak připadám jak idiot? ;) Dík...

Můžu Vám na to říct jen tolik, že před lety jsem na tuto "funkci" přišel úplně náhodou...:)

luiz
hodnocení

ještě Vás pobavím... já na tento problém už před nějakým časem hledal odpověď na netu, našel a byl hrdý... a teď jsem zjistil, že jsem to zapomněl... hrdost zřejmě zmizí s pamětí... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]