Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomněla jsem heslo - jak to mám udělat?

Od: trakoska odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
u hry TrackMania jsem zapomněla heslo do rodičovského zámku. Nevíte jak se dá zjistit a třeba nějak poslat? :(.
Uvažovala jsem o reinstalaci hry, ale mrzí mě všechny medaile a všechny ''elpéčka'' a coopery. Když reinstaluji hru a pak se přihlásím zase na stejný účet, nebudu mít tam už ten zámek ale bojím se o ten profil jestli se něco nezmění. Jak mám kdyžtak si nějak zálohovat data, přeinstalovat hru a pak si je tam dát? Díky :(.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Víte jistě, že zámek není vázaný na účet a že po reinstalaci zmizí? Nedělalo by to tak každý děcko?

Náhodou někde ve správě není možnost poslat zapomenutá hesla nejen k účtu, ale i k rodičovskému zámku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]