Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příkaz PETR - co to je?

Od: vlazy* odpovědí: 4 změna:

Dnes ráno po zapnutí počítače, spuštění Thunderbirdu a stahování pošty se mi zobrazila výstraha, že nějaký příkaz PETR nebyl úspěšně proveden, tak jak je vidět na přiloženém obrázku. Zajímalo by mne o co se jedná a jak bych na to měl reagovat. Používám Thunderbird 10.0.2.

Příkaz PETR - co to je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

lisak.cz/...

Tady se o tom povídá..

vlazy*
hodnocení

Webové rozhraní e-mailových schránek téměř vůbec nepoužívám. Poštu si stahuji prostřednictvím Thunderbirdu do počítače a na serveru by se měla po stažení vždy vymazat. Asi to byl nějaký dočasný problém na serveru a snad to nebude nic závažného čím bych se měl zajímat než mi přestane chodit pošta. Prozatím jsem to ignoroval kliknutím na OK a vypadá, že prozatím vše funguje tak jak by mělo. Snad mne to nebude obtěžovat častějí.

Ano, to bude dočasná chyba, přesně ti to píše- interní chyba.

A pokud čtu dobře tak to není příkaz PETR ale RETR ;)

vlazy*
hodnocení

maverick: Ano čteš dobře, je to skutečně příkaz RETR. Asi si budu muset pořídit silnější brýle abych lépe viděl na to co je kde napsané. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]