Nejste přihlášen/a.
Dnes ráno po zapnutí počítače, spuštění Thunderbirdu a stahování pošty se mi zobrazila výstraha, že nějaký příkaz PETR nebyl úspěšně proveden, tak jak je vidět na přiloženém obrázku. Zajímalo by mne o co se jedná a jak bych na to měl reagovat. Používám Thunderbird 10.0.2.
Webové rozhraní e-mailových schránek téměř vůbec nepoužívám. Poštu si stahuji prostřednictvím Thunderbirdu do počítače a na serveru by se měla po stažení vždy vymazat. Asi to byl nějaký dočasný problém na serveru a snad to nebude nic závažného čím bych se měl zajímat než mi přestane chodit pošta. Prozatím jsem to ignoroval kliknutím na OK a vypadá, že prozatím vše funguje tak jak by mělo. Snad mne to nebude obtěžovat častějí.
Ano, to bude dočasná chyba, přesně ti to píše- interní chyba.
A pokud čtu dobře tak to není příkaz PETR ale RETR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.