Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Subory,priecinky na ploche

Od: dusan0611* odpovědí: 7 změna:

Dobrý deň chcel by som si na ploche poukladať súbory a priečinky ,lebo ich mam všetky pri sebe a niekedy mam problem niektory mezdi nemi nájst .Ale vždy ked niečo premiestnim ,vráti sa to k tým ostatným .Dá sa to na viste premiestniť?Ďakujem .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na plochu nic neukládej,strašně se ti zpomalí start.Otevři si někde třeba v DOKUMENTECH adresář,do nějž soubory umístíš.

JABRAKA

dusan0611*
hodnocení

ja mam program ktory mi pocitac zrichli tak ze mi ho nespomali nic len potrebujem vediet ako mozem tie subory a priecinky presuvat bez toho aby sa vratili naspet

Co to máš za zázračnej program, kterej ti zrychlí počítač? Já, že jsem ještě takovej žádnej neviděl kterej by opravdu fungoval. Jinak na ploše fakt nemá nic co dělat.

jareek*
hodnocení

0x

Pokud chceš mit sobory mocí mermo na ploše, tak si vytvoř na ploše složku, do které ulož požadované soubory, třeba přetažením.

*smich*

ahasver4*
hodnocení

0x

Co tak klepnout na soubor pravým klikem a dát vytvořit zástupce na ploše?

doplněno 08.03.12 11:11:

Jak píše charlies...

Subory,priecinky na ploche

charlies*
hodnocení

0x

Když přehlédnu, že ukládání souborů na plochu není dobrý zvyk, tak bych řekl, že máš nastaveno Automatické uspořádání ikon. Klikni Pravým tlačítkem myši někde na ploše, klikni na sekci Zobrazit a tam klikni na Automatické uspořádání ikon (ve výsledku to nesmí být zatřžené).

dusan0611*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]