Nejste přihlášen/a.
Deník Právo na svých stránkách zveřejňuje od 7 hod. pouze přehled svého aktuálního vydání a od 14 hod. jeho plné znění.A teď to přijde...přes počítač(ať už IE9,Chrome)se mi ale i po té 14.hodině ukazuje pouze to vydání ranní,ale přes mobil|(|Operu mini,ale přes Operu mobile už takéjen ranní)se normálně objeví to odpolední vydání.A aby toho nebylo málo,když si vygoogluju "deník Právo"a otevřu si náhled té stránky,to odpolední vydání tam je,ale když odkliknu odkaz té stránky,naběhne mi zase to vydání ranní.Je někdo schopen tuhle ZÁHADU rozšifrovat? Já to nechápu.
Dobry den, tohle mi Chrome dela treba i u poradte.cz. Zkousela jste stranku obnovit (klavesa F5?) popripadne vymazat cache? Myslim si, ze si proste Vas prohlizec "pamatuje" tu predchozi verzi a v ramci zrychleni vam ji ukazuje
doplněno 08.03.12 14:33:Zrovna jsem se podival na internet, je to problem tohoto prohlizece a nelze moc odstranit. Doporucil by jsem se podivat na firefox, tam problemy nemam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.