Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deník Právo online-problém

Od: majorka* odpovědí: 4 změna:

Deník Právo na svých stránkách zveřejňuje od 7 hod. pouze přehled svého aktuálního vydání a od 14 hod. jeho plné znění.A teď to přijde...přes počítač(ať už IE9,Chrome)se mi ale i po té 14.hodině ukazuje pouze to vydání ranní,ale přes mobil|(|Operu mini,ale přes Operu mobile už takéjen ranní)se normálně objeví to odpolední vydání.A aby toho nebylo málo,když si vygoogluju "deník Právo"a otevřu si náhled té stránky,to odpolední vydání tam je,ale když odkliknu odkaz té stránky,naběhne mi zase to vydání ranní.Je někdo schopen tuhle ZÁHADU rozšifrovat? Já to nechápu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, tohle mi Chrome dela treba i u poradte.cz. Zkousela jste stranku obnovit (klavesa F5?) popripadne vymazat cache? Myslim si, ze si proste Vas prohlizec "pamatuje" tu predchozi verzi a v ramci zrychleni vam ji ukazuje

doplněno 08.03.12 14:33:

Zrovna jsem se podival na internet, je to problem tohoto prohlizece a nelze moc odstranit. Doporucil by jsem se podivat na firefox, tam problemy nemam

majorka*

Tak mě to nejde ani přes Mozila Firefox,pořád tam mám tu ranní verzi.Prostě záhada.Každopádně děkuji za odpovědi.

ahasver4*
hodnocení

0x

Myslím,že dakon má pravdu.Zkusil bych promáznout pc CCleanrem...

slunecnice.cz/...

dzordz*
hodnocení

0x

Vynutit znovunačtení, ctrl+R, musí to jít :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]