Nejste přihlášen/a.
mám nainstalovaný program nero 9 a teď jsem objevila, že existuje Nero video 12 a protože se mi zdá, že nero vision v devítce někdy zlobí, tak bych si chtěla koupit nero video 12 a nevím, jestli to není stejné jako nero vision. Zkušební verzi se mi nedaří naistalovat.
Neodpovím přímo na dotatz (Nero video 12) zatím neznám).
Ale upozorním na jednu svou zkušenost: Nepodaří-li se Vám nainstalovat zkušební verzi (zkusila i jiné zdroje?), nemuselo by se Vám podařit nainstalovat ani zaplacenou.
doplněno 16.02.13 01:41:Stáhněte si program RegCleaner (je zdarma) a odstraňte z registru všechny záznamy o Neru video 12, potom by se Vám mělo podařit je znovu nainstalovat na PC, kde jste jej nestihla vyzkoušet.
Proč se program nedaří nainstalovat na NB? A jaký máte v NB operační systém? (Třeba se nám podaří přijít na příčinu.)
já vím, já jsem tuto zkušební verzi už jednou naistalovala na stolní počítač, bohužel je to jen 14 denní trial a já jsem ho vlastně ani jednou nevyzkoušela, tak jsem to chtěla zkusit na notebooku, ale tam mi naistalovat nejde.
no nejprve probíhá instalace normálně, pak se obeví hláška, že je vyzadována instalace programu reboot validator, když to odsouhlasím, tak instalace zase chvilku probíhá a nakonec se objeví, že disk? F není platný a je konec. Přitom uložení programu je nastaveno na disk C program files. Jo ještě něco, mám na počítači naistalované registrované Nero 7, tak jestli není chyba tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.