Nejste přihlášen/a.
Tak jsem prošel všechny karty záložky Nástroje a kartu Typy souborů jsem nenašel. Je tam karta, kde je nadpis, že se zde nastavuje streamový tok přehrávaných hudebních souborů, ale jsou tam samé protokoly a porty a o MP3 ani slovo.
A přepokládám, že mp3 zaškrtnuto? A normální mp3 v počítadle Vám to přehraje? Lze tu mp3 z rádia nějak stáhnout?
doplněno 10.03.12 00:01:Asi máte jinou verzi, já mám Win XP a WMP:
Není moc čitelné, to by chtělo Gadwina...
Co to udělá, když otevřete mp3 z disku - přehrává to ten WMP bez problémů?
MP3 z disku přehrává můj WMP bez problémů.
doplněno 11.03.12 15:40:Domnívám se, že to bude spíš v prohlížeči Mozilla - nějaký doploněk nebo modul nebo Firewall brání přehrátí té MP3 z toho webu.
doplněno 12.03.12 00:37:Díval jsem se do doplňků Mozilly a jsou tam použity u audia jen přípony mu3 a wav - mp3 tam nikde není! Jak bych tu příponu tam mohl dostat?
To´s mi neporozuměl! Na těch webových stránkách jsou ta radia, která mi pak hrají v mém přístroji. Já si nemohu na tom webu zkušebně přehrát ta radia, který vysílají hudbu v MP3. Pak nevím, zdali si mám některé dát do skupiny oblíbených a tak se mi objeví na mém přístroji. Při tom ta, která vysílají ve formátu WMV - ty mi zkušebně přehrát na tom webu jdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.