Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s formátem MP3

Od: aloisb® odpovědí: 10 změna:

Mám internetové radio HAMA IR 100, které mohu každému doporučit. Tento přístroj komunikuje se serverem na adrese www.wifiradio-frontier.com, kde si vytvářím skupinu oblíbených stanic z nabídky serveru nebo mohu přidat i jinou stanici, pokud znám URL. Problém je ten, že na tomto webu mi jdou spustit (přehrát) jen stanice, které vysílají zvuk ve formátu WMV (otevře se Windoěws Media Player). Jak vysílají v MP3, tak jsou němé (neotevře se nic). V čem mám chybu? Nastavení prohlížeče? (nehrají ani v IE ani v Mozille). Mám OS WIN Vista Home Edition.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Otevři si WMP - Nástroje - Typy souborů a zaškrtni Zvuk ve formátu MP3.

hodnocení

Tak jsem prošel všechny karty záložky Nástroje a kartu Typy souborů jsem nenašel. Je tam karta, kde je nadpis, že se zde nastavuje streamový tok přehrávaných hudebních souborů, ale jsou tam samé protokoly a porty a o MP3 ani slovo.

hop®

Nástroje - Možnosti - Typy soborů? Jaký máte WMP?

Problém s formátem MP3
hodnocení

Takovýhle!

Problém s formátem MP3 #2
hop®

A přepokládám, že mp3 zaškrtnuto? A normální mp3 v počítadle Vám to přehraje? Lze tu mp3 z rádia nějak stáhnout?

doplněno 10.03.12 00:01:

Asi máte jinou verzi, já mám Win XP a WMP:

Problém s formátem MP3 #3
hodnocení

Zkouším vložit obrázek:))

Problém s formátem MP3 #4
hop®

Není moc čitelné, to by chtělo Gadwina...

Co to udělá, když otevřete mp3 z disku - přehrává to ten WMP bez problémů?

hodnocení

MP3 z disku přehrává můj WMP bez problémů.

doplněno 11.03.12 15:40:

Domnívám se, že to bude spíš v prohlížeči Mozilla - nějaký doploněk nebo modul nebo Firewall brání přehrátí té MP3 z toho webu.

doplněno 12.03.12 00:37:

Díval jsem se do doplňků Mozilly a jsou tam použity u audia jen přípony mu3 a wav - mp3 tam nikde není! Jak bych tu příponu tam mohl dostat?

juldab*
hodnocení

0x

ztáhni si screamer radio screamer-radio.com/... je zadarmo a přehraje všechno.

hodnocení

To´s mi neporozuměl! Na těch webových stránkách jsou ta radia, která mi pak hrají v mém přístroji. Já si nemohu na tom webu zkušebně přehrát ta radia, který vysílají hudbu v MP3. Pak nevím, zdali si mám některé dát do skupiny oblíbených a tak se mi objeví na mém přístroji. Při tom ta, která vysílají ve formátu WMV - ty mi zkušebně přehrát na tom webu jdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]