Dobrý den,po spadnutí win xp jsem instaloval znovu xp,ale zapoměl jsem na to ,že nemám cd s ovladačema základní desky a proto mi teď nefunguje zvukovka a síťová karta a tím pádem mi nejde net.známý mi hodil na flešku ovladače s intelu ale beze změn.důležité je rozjet net.dík za rady.deska je v nadpisu,pentium 4 3gb, xp sp2 7
No s tama to stahoval.v druhém okně zadal typ systému (win xp proff.) A objevili se možnosti .vybral nejnovější podle data. A hodil na flešku.Já otevřu složku system,hardware,a mam tam žluté otazníky u síťové a zvukové karty.flešku dám do usb,u síťové karty kliknu na aktualizovat ovladače ,a vyskočí okno kde je vyhledat.vubec je nenajde,když to navedu ručně tak se mi fleska neotevře.může být problém že tam je sp2?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.