Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je BIOS

Od: dusan0611* odpovědí: 10 změna:

co je to BIOS a kde to najdem?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joshua*
hodnocení

2x

Mám taky ntb asus. Když zapínáte počítač hned mačkejte F2 a dostanete se do BIOSU. Měla by se vám zobrazit modro-šedá obrazovka. To je vše

dusan0611*
hodnocení

do BIOSu som sa uz dostal ale teraz neviem ako to tam mam nastavit :(

joshua*

Běž do záložky boot, někde by mělo být že chceš CD/DVD. Necháš ten program nabootovat z cd/dvd

rampouch
hodnocení

0x
rampouch

Pri startu pc se vam ukaze moznost setup(nba par vterin) a v te dobe musite zmacknout klavesu delete, f12, f1-je to individualni, ale vidite to tam napsane.

dusan0611*
hodnocení

a kde ho na viste najdem?

rampouch

BIOS neni zavisly na operacnim systemu...Pustte PC a v prvnich 5 vetrinach, kdy se nacitaji disky a karty, tak se vam nekde dole/nahore objevi setup a vedle klavesa, ktera vam umozni pristup so BIOSU. Co mate za PC?

dusan0611*
hodnocení

mam notebook asus os windows vista a ked ho zapinam tak sa mi tam ukaze iba "ASUS,, potom hore blika ciarka potom napise "MICROSOFT CORPORATION,,pod tym sa nacitava potom sa ukaze znak windowsu a da prihlasenie uzivatela

rampouch

Asusu jsou miliony...zkousejte DEL,F1,F2,F12 a CTRL ALT ESC -to jsou nejbeznejsi kombinace. Co tam potrebujete nastavit?

dusan0611*
hodnocení

zabudol som heslo odporucili mi jeden program ktory zistuje hesla ale potrebujem v BIOSe nastavit aby sa mi cd zaplo ked ho dam do mechaniky aj ked nebude uzivatel prihlaseny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]