Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notebook s win 7 a už mi na disku C dochází paměť. Disk D je prý určen na CD/DVD mechaniku ale mě se zdá 334 GB nějak dost když na C mám 116 GB. Potřeboval bych přenést alespoň část z D na C, nevíte jak se to dá udělat, nebo jestli je nějaký program? Slyšel jsem že s tim má problém hodně lidí.
Děkuji za každou radu.
Dochází Vám místo na C, předpokládám tedy, že chcete část přenést z C na D, nikoli opačně.
Nevím, kolik písmen máte přiřazených jednotlivým jednotkám, zjistíte to když si otevřete Tento počítač (nebo jak se to u W7 jmenuje, mám XP...). Tam také zjistíte, jestli D je DVD nebo druhá část HDD.
Disk D není primárně určen na DVD mechaniku, pokud si rozdělíte pevný disk třeba na části C, D a E, pak se interní mechanice DVD automaticky přiřadí písmeno F.
Pokud máte disk D prázdný a přečtete tuto "prázdotu" i při nevloženém disku (CD nebo DVD) do jednotky, pak jde opravdu o volné místo. Běžná data pak můžete pouze přesunout, k podobným akcím používám TotalCommander, ale jistě je mnoho jiných možností...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.