Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na PC mám XPéčka a poštu stahuji a odesílám přes Microsoft Outlook 2003. Od včera večer se mi nestahuje pošta, ale odeslat jde. Když dám "Odeslat a příjmout" objeví se mi hláška: "K provedení této operace nemáte potřebné oprávnění" a dál s tím nic neudělám. Můžete někdo pomoci? Díky, L.
Jakou verzi operačního systému máš? Jakým souborovým systémem je naformátovaný disk na kterém jsou uloženy datové soubory Outlooku? Jaká práva máš ty jako přihlášený uživatel? Jsou nainstalovány aktualizace pro OS a Outlook? Máš legální verzi operačního systému a Outlooku?
Jakou verzi operačního systému máš? Windows XP Home Edition.
Jakým souborovým systémem je naformátovaný disk na kterém jsou uloženy datové soubory Outlooku? Nevím, jak a kde to mohu zjistit?
Jaká práva máš ty jako přihlášený uživatel? Přihlášen jako User - správce, se všemi oprávněními. Už jsem se zkusil odhlásit a přihlásit znovu a nic.
Jsou nainstalovány aktualizace pro OS a Outlook? Ano
Máš legální verzi operačního systému a Outlooku? Ano
"luiz", mám ten samý problém, nejde mi v outlook odeslat ani přijmout, jenže já asi nemám udělanou tu aktualizaci. Po mně to chce zase stále heslo, které jsem zapoměla, tak jsem v háji, pokud je to tím heslem. Počkám si, co kdo poradí Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.