Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer,stala se mi neprijemna vec...polil jsem si nechtene notebook bouzel uz nefunguje jak ma.Po politi jsem ho ihned zacal utirat,rozebral jsem co slo aby vse lepe uschlo.Asi po 3 dnech jsem ho slozil dohromady a zapl,na ntb nabehla uvodni obrazovka a pote se vypl.po dalsim zapnuti uz se na obraz.neobjevi nic...otazka je jestli z poskozeneho notase dostanu nejakym zpusobem sva data?fotky atd.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ahasver4*
2x
Vyndal bych HDD a zkusil dát do jiného stroje.Je šance,že se datům nic nestalo.Nebo jsou pak jiné nástroje ale první bych vyzkoušel jinou mašinu...
doplněno 06.03.12 00:40:Pokud tu možnost nemáte,zašel bych do nějaké opravny PC a snad by Vám pomohli ta data vytáhnout.Mají většinou dost PC ke kterým ho mohou připojit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]