Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ziskat zpet data?

Od: jan92 odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer,stala se mi neprijemna vec...polil jsem si nechtene notebook bouzel uz nefunguje jak ma.Po politi jsem ho ihned zacal utirat,rozebral jsem co slo aby vse lepe uschlo.Asi po 3 dnech jsem ho slozil dohromady a zapl,na ntb nabehla uvodni obrazovka a pote se vypl.po dalsim zapnuti uz se na obraz.neobjevi nic...otazka je jestli z poskozeneho notase dostanu nejakym zpusobem sva data?fotky atd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Vyndal bych HDD a zkusil dát do jiného stroje.Je šance,že se datům nic nestalo.Nebo jsou pak jiné nástroje ale první bych vyzkoušel jinou mašinu...

doplněno 06.03.12 00:40:

Pokud tu možnost nemáte,zašel bych do nějaké opravny PC a snad by Vám pomohli ta data vytáhnout.Mají většinou dost PC ke kterým ho mohou připojit.

Jen doplnim, ze se da za par stovek poridit konvertor na USB, tusim 250 KC a potom to zapojit do libovolneho PC jako mass storage zarizeni

hodnocení

0x

No a kdyby nepomohlo nic, jsou na to firmy na záchranu dat, (vyhledá google) ale zadarmo to není. V závislosti na stupni poškození to mže být jeden dva ticíce, ale i desítky tisíc. No, doufám, že tak zle na tom nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]