Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka karet

Od: crvok* odpovědí: 5 změna:

Kdo to ví, odpoví. Přeinstaloval jsem OS Windows XP Profes. Dokud nenabíhly aktualizace XP tak se při vložení karty do počítačové čtečky otevřela na ploše nabídka co chci dělat. Od náběhu aktualzací musím kartu otevírat přes "tento počítač". Vím, že Microsoft to udělěl z bezpečnostních důvodů. Chci to dělat jako obvykle - na ploše. Tak co mám odinstalovat za aktualizaci? Nic jsem nevygooglil. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Staci otevrit tento pocitac, kliknout na ono zarizeni ( flashdisk, CDrom, externi disk... ) kliknout pravým tlačítkem a zvolit Vlastnosti.

Hned druhá záložka je "přehrát automaticky"

Zde stačí zatrhnout volbu "vždy se dotázat ... "

doplněno 29.01.13 13:04:

viz obr

Čtečka karet

crvok*
hodnocení

Bohužel nefunguje. Je to fakt dané nějakou aktuakizací z bezpečnostních důvodů. Nainstalovalo se jich hafo, jen vědět kterou vymazat. Já jsem po reinstalaci nechal aktualizace běžet bez úpravy - stahovat, instalovat budu sám. Díky

praivo*

Service Pack 3 nezakázal to okno, jen znemožnil automatické spouštění .exe z přenosných médií. To okno funguje i ve Windows 7.

doplněno 29.01.13 15:25:

Měl jsi jako druh obsahu při nastavování podle "yakub" nastavený "Smíšený obsah"?

doplněno 29.01.13 16:29:

Dělají to všechny přenosná média nebo jen ta jedna karta?

doplněno 29.01.13 16:29:

*všechna

crvok*
hodnocení

Zkoušel jsem vše a nejde to.

sinner

Někdy mi to udělá někdy ne...co vyzkoušet jinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]