Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat Win 8 na externí HDD

Od: software odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se nechá nainstalovat Win 8 na externí HDD. Mám Win XP a nechce se mi ho přeinstalovávat. Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Špatně a řekl bych že z USB už vůbec. Možná s nějakym USB driverem, ale nevim, nevim.

doplněno 05.03.12 20:20:

doplněno 05.03.12 20:22:

Ale bacha ať nepřijdete o data!

hodnocení

0x

A byl by velkej problém to naistalovat vedle XP? Než to bastlit na externí disk.

software
hodnocení

Jak vedle?

dedkoid*

No mít dualboot na jednom disku (Win98 a WinXP).

software
hodnocení

A jak se to udela?

dedkoid*

Hehe, teď koukám na to že chete nainstalovat Win 8, já myslel že Win 98. *smich* Předpokládám že si chcete Win8 jen vyzkoušet, na to bych šel přes nějakej VMware. slunecnice.cz/...

hodnocení

0x
No, při vší úctě, když se takhle ptáš tak o celý věci moc nevíš a Windows 8 jsem zatím jen ve zkušební verzi v angličtině a tedy spíše pro lidi kteří vědí o co jde. Ale jinak na netu najdeš tuny podrobných návodů na dualboot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]