Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart PC

Od: cadlada* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, při spuštění odkazu v mailu nebo videa na youtube, nebo třeba tv portálu se mi restartuje počítač bez jakékoliv hlášky. když pustím video z cd tak funguje, Prohlížeče mám explorer a chrome a padá to z obou, přeinstaloval jsem i win XP a dělá mi to pořád poraďte mi prosím.děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta reinstalace byla na čistý disk nebo jsi jen přejel znovu ten původní operační systém?

cadlada*
hodnocení

na čistý disk. vše jsem přetáhl na externí disk a ještě jsem to ani nedal zpět, mám nainstalované jen prohlížeče a esensial od microsoftu a advance care.skype a a kodeky

Plně aktualizuj systém, zruš ty kodeky a zkus to. IE ani Flash samostatně stahovat nemusíš. Jejich instalace se provede automaticky v rámci auktualizace. Flash se stáhne též automaticky při otevření stránky v prohlížeči kde je vyžadován.

cadlada*
hodnocení

flash jsem ted stahnul aktualní ze spodního odkazu a jdu zkusit najít aktualizace a zrušit kodeky.a uvidíme děkuji

doplněno 05.03.12 22:00:

tak jsem zpět všechny aktualizace proběhly, kodeky odinstalovány, pořád se restartuje, a když se podívám do systému tak tam je

zvukové zařízení na sběrnici high definition audio se žlutým vykřičníkem a když jsem stáhnul ovladač ze stahuj a nainstaloval tak to píše pořád

cadlada*
hodnocení

zdravím máte ještě nějaký nápad jak se toho zbavit děkuji za rady.

bena*
hodnocení

0x

Máte nainstalovanou vejnovější verzi Internet Exploreru a Flash playeru?
Nejnovější verze IE pro WIndows XP je 8, pro Visty a 7ičky je to verze 9.

Nejnovější verzi IE stáhnete zde: windows.microsoft.com/...
Nejnovější verzi Adobe Flash playeru stáhnete zde: filehippo.com/... (32-bit, IE);
filehippo.com/... (64-bit, IE).

cadlada*
hodnocení

mám IE 8 a adobe flash player 11.1.102.62 IE

doplněno 05.03.12 22:17:

stáhl jsem si aktualní flash player a stáhl všechny aktualizace

mates8*
hodnocení

0x

Může to být i přehřívání PC a nebo špatně nastavené maximální teploty komponent v Bios setupu.*sok*

cadlada*
hodnocení

Ahoj kolik by měla být nastavena teplota, abych to nepředimenzoval, a je možné že se náhle začne přehřívat? tyto restarty trvají asi měsíc jinak to fungovalo.

doplněno 09.03.12 18:47:

koukal jsem do biosu a aktuální teplota CPU 51 st C a M/B 36 st C ale nikde jsem nenašel nastavení limitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]