Nejste přihlášen/a.
Zdravím, při spuštění odkazu v mailu nebo videa na youtube, nebo třeba tv portálu se mi restartuje počítač bez jakékoliv hlášky. když pustím video z cd tak funguje, Prohlížeče mám explorer a chrome a padá to z obou, přeinstaloval jsem i win XP a dělá mi to pořád poraďte mi prosím.děkuji
na čistý disk. vše jsem přetáhl na externí disk a ještě jsem to ani nedal zpět, mám nainstalované jen prohlížeče a esensial od microsoftu a advance care.skype a a kodeky
Plně aktualizuj systém, zruš ty kodeky a zkus to. IE ani Flash samostatně stahovat nemusíš. Jejich instalace se provede automaticky v rámci auktualizace. Flash se stáhne též automaticky při otevření stránky v prohlížeči kde je vyžadován.
flash jsem ted stahnul aktualní ze spodního odkazu a jdu zkusit najít aktualizace a zrušit kodeky.a uvidíme děkuji
doplněno 05.03.12 22:00:tak jsem zpět všechny aktualizace proběhly, kodeky odinstalovány, pořád se restartuje, a když se podívám do systému tak tam je
zvukové zařízení na sběrnici high definition audio se žlutým vykřičníkem a když jsem stáhnul ovladač ze stahuj a nainstaloval tak to píše pořád
Máte nainstalovanou vejnovější verzi Internet Exploreru a Flash playeru?
Nejnovější verze IE pro WIndows XP je 8, pro Visty a 7ičky je to verze 9.
Nejnovější verzi IE stáhnete zde: windows.microsoft.com/...
Nejnovější verzi Adobe Flash playeru stáhnete zde: filehippo.com/... (32-bit, IE);
filehippo.com/... (64-bit, IE).
Může to být i přehřívání PC a nebo špatně nastavené maximální teploty komponent v Bios setupu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.