Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Koupil jsem si nový notebook: Asus K53S a nainstaloval jsem si Zoo tycoon 2Ultimate collection. Bohužel její herní obraz je po spušťení příliž úzký a já nevím, jak ho roztáhnout. Nejsem dobrý počítačový znalec. Díky za odpověď...
Nainstalovat všechny ty datadisky a všechno, co je v tý ultimate collection, stáhnout někde z microsoftu poslední patch, pak klik na zástupce pravým, vlastnosti, kompatibilita, nastavit xp sp3, zakázat motivy a zakázat kompozici plochy. Pokud pak vyberete ve hře širokoúhlé rozlišení, nejlépe nativní pro váš displej (stejné, jako na ploše), mělo by zůstat a fungovat.
No zřejmě si musíš v nastavení hry nastavit správné rozlišení obrazovky, některé hry to napoprvé neumí
a to nastavení bude jen pro tuto hru,
Zkusil jsem to v nastavení. Nyní se mi upoutávky před hrou sice zobrazí na celé ploše, ale hra ne.
no řekl bych že máš ještě něco špatně . ale takhle na dálku? nevím ale nevzdávej to určitě to nějak půjde.
Ja bych aktualizoval ovladače graf.karty -vybrat typ +Os .Jak píší jiní pří prvním spuštění hry se to dá tolerovat. V settings si vše upravím na rozlišení svého displ. a pak znovu nic neřeším .Podle všeho by jste měl mít NVIDIA GeForce GT 540M nvidia.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.