Nejste přihlášen/a.
Jako antivir mám AVAST ale vůbec nevím jak se ovládá. Jinak na Zapni.tv mi taky nic nefunguje.
A to máš přes TV kartu nebo přes internet? Mně to nešlo mám to od Necoss.Mechanik nebyl schopen,pak jsem přišel,musel jsem to v VLC povolit.Pak se mi to seklo a že nemám VLC,tak jsem zkoumal ale nepřišel na nic a nakonec jsem dal obnovu systému (Start-všechny programy-příslušenství-systém.nástroje-obnova syst.) pak to šlo.Když se to stalo podruhé tak jsem VLC odinstaloval a o5 nainstaloval.Používám XP-Pro a anti mám Avast.
Minstrel, když vy mě eště neznáte. Já dokážu (co se týče kompu) i úplně lehounkou věc tak pohnojit že mi to tady pak moji milí radcové pomáhají řešit eště měsíc , takže bych se nerad pouštěl do něčeho takovýho.
První co sem udělal že sem VLC odinstaloval a pak znova nainstaloval. Stejně to nešlo.
Já bych neviděl chybu v antiviru.Jestlo ono to nebude tím,že prostě nefungují.Mě všechny české a slovenské programy také přestaly jít.Zbylo pár zahraničních.Ale NGWild jde a ten mi stačí...Budeme muset asi počkat než zase lajny začnou fungovat..
Jo a štíty bych určitě nevypínal,to by jste popřel smysl antiviru...Dobrej antivir nainstalujete a už by jste o něm neměl vědět.Jen to,že se pravidelně aktualizuje...
to dočasné vypnutí avastu vypadá asi takto:
viz.obrázek
doplněno 06.03.12 04:57:jak jsem již psal,na liště dole je ikona avast,klik pravý a pak stačí třeba vypnout na 10minut,nebo hodinu
tak at se to podaří
doplněno 06.03.12 04:57:jak jsem již psal,na liště dole je ikona avast,klik pravý a pak stačí třeba vypnout na 10minut,nebo hodinu
tak at se to podaří
Stříbrňák, to vypnutí na 10 minut sem zkusil.
Bohužel se mi v tom VLC nechtěj ukázat TV programy.
Lujs, snad se Vám to podaří v některém odkaze ztáhnout. Mně to také nešlo, chce to aktualizaci.
doplněno 06.03.12 13:21:Lujs, ještě zméčkněte myšku provým tlačítkem, přímo na tom filmu, kde chcete přehrát a ukáže se Vám, že to chce aktualizaci Player a tak na to klikněte a aktualizujte. Pak restartujte PC.
Stařenko: Adobe mi píše- ,,Váš prohlížeč Google Chrome již obsahuje aplikace Adobe® Flash® Player built-in. Pokud budou k dispozici nové verze přehrávače Flash Player, prohlížeč Google Chrome se automaticky aktualizuje."
doplněno 06.03.12 13:43:Mě nejde o filmy ale o TV programy.
Lujs, mně to také psalo, že player je již instalovaný. Nechala jsem to a přesně za dva dny mi to už šlo. nechápu proč to nešlo hned po instalované aktualizaci, ale až za dva dny. Lujs, kdy Vám to psalo tu hlášku? Možná že to do pár dní půjde. Zkoušíte to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.