Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, opravil jsem starý HP notebook na nainstaloval do něj w7.
Avšak se mi vypínal, pokud nebyl zapojen v zásuvce. Problém je v tom, že je nastaven kritický stav baterie na 98% a akce jsou na výběr pouze Vypnout, či Režim spánku, nikoliv už Žádná akce. Takže pokaždé, když vypojím ntb ze sítě a baterie klesne na 98%, tak se ntb dá do spánku, což je velice nepříjemné a nepraktické. Pokoušel jsem se to změnit v nastavení, ale když dám kritickou hodnotu třeba na 7% a dám použít, automaticky se přepíše zase na 98%.
Oznámení o Stavu nízké baterie se dá normálně měnit, ale Kritický stav ne. Poradíte prosím? děkuji
Píšete starý notebook. Ta baterka už bude asi v háji. Já teď přeinstalovával 3 roky starý noťas a po plném nabití a následném odpojení od elektriky se poroučela baterka do 3 minut. Kolik vám to píše když najedete myší na baterku vedle hodin?
"100% k dispozici ( napájen ze sítě, nabíjí se)"
doslova a dopísmene..
je to HP s procesorem AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz
je možné, že to bude baterkou, ale to by aspoň to nastavení kritického stavu šlo změnit, ne?
Děkuji za odpovědi
No a když vytáhnete napájení, tak by vám to mělo napsat kolik zbývá minut.
Jaký používáte režim v Možnostech napájení? Já mám úspor. režim.
Nebo toto?
doplněno 05.03.12 20:04: ten odkaz nahoře nefunguje.
googlil jsem toto: critical battery unable change
když vypnete notebook a necháte ho na baterku pár minut zapnutý, drží? A když ho potom necháte naběhnout do WIN, kolik ukazuje %?
Já mám nastaveno kritický stav při 5% a co jsem zkoušel, tak když jsem PC restartoval a kleslo to na 4%, tak už to WIN zase nezajímalo. Jel dokud měl šťávu, pak padl úplně
doplněno 05.03.12 20:14:oprava první věty: když vypnete notebook, zapnete ho a necháte ho na baterku pár minut zapnutý jen v BIOSu, drží?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.