Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Win XP a před dvěma měsící jsem si stáhl na PC i Notebook poslední verzi Chromu. Od té doby mi nefunguje obnovení poslední relace otevřených oken a záložek v nich. V Možnostech mám samozřejmě nastaveno "Znovu otevřít stránky, které byly otevřené naposledy", ale ať zavřu Chrom tlačítkem konec nebo shodím PR na tvrdo, relace se mi neobnoví. Někdy se v prvním okně dokonce objeví nabídka Obnovit relaci, ale po kliknutí na tlačítko Obnovit se otevře pouze vstupní stránka. Pracuji dost často v pěti až deseti oknech s mnoha záložkami v každém a potřebuji se vracet k těm dříve otevřeným, ale nejde to. Pak je hledám v Histori stránek a zde je další problém, chybí mi v ní údaje zcela poprvé otevřených stránek. Stránky, které otevírám pravidelně tam jsou, ale ty nové si musím ukládat do oblíbených, abych je zase našel... Pokud někdo víte jak, dejte mi vědět, co s tím. Díky, Luděk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.