Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V aplikaci iexplore.exe došlo k problému

Od: sju odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit s jedním problémem, už si fakt nevím rady. Když pustím Internet tak mi často naskočí tato chyba: "V aplikaci iexplore.exe došlo k problému, a je třeba ji zavřít. A pak když tu chybu zavřu tak se mi ukončí i internet a musím to pustit znova, ale za chvíli to naskočí znova! Už mě to fakt štve, protože nemůžu nic na netu dělat, aby se mi to neukončilo. Prosím jestli někdo budete vědět co s tím tak napište. Jinak mám Internet Explorer verze 6.0.2900.2180 a windows xp. Celý windows se mi přeinstalovávat nechce, nepůjde to vyřešit ještě jinak?

Díky moc za Vaše rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Jistě. Nainstaluj si Internet Explorer 7, nebo jakýkoli jiný prohlížeč internetu od Maxthonu přes Operu až po Firefox..

hodnocení

0x
V podstatě máš několik možností:
1. znovu nainstalovat IE verze 6.0SP1 a poté několik opravných patchů
2. nainstalovat novější verzi IE, tedy verzi 7
3. provést opravnou instalaci WindowsXP přes stávající systém a poté aktualizovat IE
4. pokud nepomůže nic z toho, kompletní reinstalaci se asi nevyhneš.
5. pro kontrolu si projet PC programy na viry a spyware

mil®
hodnocení

0x
Dělá mi to taky i když jsme formátovali PC a dali servis packy. Nic nepomohlo. Takže používám Operu i když jde pomalejc.

sju
hodnocení

Dík moc,

zkusila jsem nakonec tu Operu a vypadá to zatím super, zdá se mi taky o dost rychlejší, a zatím je to bez problému takže díky moc za vaše rady, moc jste mi pomohli :).

Sju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]