Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8

Od: mrazek1969* odpovědí: 8 změna:

Zakoupil jsem nový notebok s W 8,který již obsahuje přednastavené zabezpečení.Stačí to,nebo je třeba stáhnout něco jiného?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud předinstalovaná verze obsahuje Microsoft Security Eesentials a zapnutý firewall, tak nic řešit nemusíte. Jen si zkontrolujte, zda máte zapnuté automatické aktualizace.

Firewall tam bude určitě. Pokud tam Microsoft Security Essentials neobsahuje, stáhněte si ho ze stránek Microsoftu, je zdarma.

mowla*
hodnocení

2x

Pokud je tam nainstalován Microsoft Security Essentials (viz - windows.microsoft.com/... ), pak by to stačit mělo - pokud ne, já osobně doporučuju Avast! ( avast.com/... ), ale každopádně měj nainstalován jen JEDEN antivir, dva se´bijí´... ;)

honzav88*
hodnocení

1x
i ja mam nove win 8 a pisi tam ze stavajici antiwir win defender je plne nahrazuje antiviry a MSE je pouze pro starsi systemy.
doplněno 29.01.13 07:11:

Jen doplním k Avastu zkušený "ajťák"mi poměrně důrazně doporučil se této aplikace zbavit. A janě preferovat MSE (u Vist a starších OS) nebo Aviru, jinak jak jsem řekl u Win 7 a 8 naprosto stačí Win Defender.

hop®
hodnocení

0x

Kvalitní antivirový program asi nebude součástí dodaného SW, že?

Hlavně nestahovat AVG. Ve free verzi je naprosto otřesné. Doporučuju třeba Avast, ale v nastavení je potřeba zakázat používání Google Chrome jako prohléžeč jinak si ho to při aktualizaci stáhne.

mrazek1969*
hodnocení

Díky,zkusím to

mrazek1969*
hodnocení

Taky si myslím

vormen
hodnocení

0x

do win 7 i 8 instalovat jakýkoliv program na ochranu je totální blbost, kterou se akorát zpomalí chod PC. nové os mají totiž dostatečnou ochranu v sobě a testu antiv. programů dobře hodnocnou, narozdíl od některých placených programů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]