Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. Jsem grafik a vytvářím videa. Mám jeden program, ale ten mi moc nevyhovuje (malo efektů, atd.) Proto se vás chci zeptat jestli neznáte nějakej uplně nejlepší program.. Jak to myslim? Mám na program připraveno minimálně 100 tis. korun. Chci nějaký celosvětově nejlepší program. Ne žádný napodobeniny. Kdo by mi našel nějaký takový program (se spoustou funkcí) a bude se mi ten program líbit. Určitě si na něj vzpomenu a odměním ho. Všem moc Děkuji
Adobe Premiere nemám tak nemožu říct,ale možná by nebylo špatné si první zkusit Trial verzi na 30dní a pak porovnat co je lepší
Souhlas. Jen se nenech znechutit zdánlivou složitostí. Jakmile pochopíš filozofii ovládání, tak se ti zalíbí. Doporučuji si k tomu půjčit knížku, co vydalo jedno z našich nakladatelství. Už nevím jestli Grada, nebo Computer Press, nebo jiné. Kdysi před léty, se dal stáhnout návod na v.6.0 v PDF formátu. Ale nešel vytisknout, byl jen pro čtení. Možná bych ho tu ještě někde našel. Ale nevím, bude někde na zálohách.
Knihu vydal Computer Press. Jedná se o Oficiální výukový kurz:
To PDF byla patrně kniha od Františka Ullmanna s názvem Šestá premiéra a ta tisk umožňovala.
Anglický help v PDF nabízí ke stažení přímo ADOBE:
Já doporučuju Adobe After Effect 7.0
tady je odkaz ,co všechno to dovede (tutorialy) videocopilot.net/...
Každému vyhovuje něco jiného. Asi hodně záleží na tom, s čím kdo začal, co se začal učit jako první. Nevím jak Sony Vegas, ale Premiéra, se kterou jsem kdysi pracoval, je tak rozsáhlý program, který když se jednou naučíte, nepotřebujete hledat jiný. Je pravděpodobné že se Sony Vegas je to podobné.
Jen dodám, že s Premiérou se budete učit o dost déle, než s Vegasem, který je dle mého názoru mnohem intuitivnější a zároveň za něj nezaplatíte tolik... doplnit ho pak můžete o newbluefx.com/... borisfx.com/... atd.
Jinak profi je ještě avid.com/... nebo pro Mac apple.com/...
A teď co je lepší? Adobe After Effects nebo Adobe Premiere Elements 10? Potřebuju u videí efekty, titulky (tech je potreba spousta), to jsou hlavní body.. Díky
Jen tak pro tvoji informaci uvádím přibližné ceny:
Adobe Premeiere Elements - 2000 Kč
Adobe Premiere Pro CS5 - 25 000 Kč
Adobe Master Collection - 65 000 Kč
SONY Vegas Pro - 13 000 Kč
Pokud do toho chceš investovat alespoň 100 000 Kč, jak píšeš, tak do čeho půjdeš?
Adobe Master Collection obsahuje veškeré editační nástroje, které si jen můžeš představit (Premiere, Encore, Photoshop, After Effects)
Tak už jsem se jasně rozhodl, že pujdu určitě do Adobe. Po tom co jsem si přečetl zde a na internetu.. Díky také za porávku cen, z kterých jsem usoudil, že asi pujdu do - zbozi.cz/...
Myslím, že asi tak to bude nejlepší, abych nemusel v další době kupovat upgrade Tak si k mé Cinema 4D r12 nadělím ještě tento prográmek. Určitě nebude na škodu. Kdyby jste měli ještě nějaký připomínky k tomuhle programu a chtěli mi ještě nějak poradit, tak určitě napište. Zatím Díky ..
ještě se ozvu
Jestli na to máš tak běž do avidu.třeba liquid stojí cca $1000 ale já jsem se na něm učil dva roky a ještě se je co učit. Taky to má trochu větší HW nároky.
doplněno 07.03.12 03:46:pardon ubral jsem jednu nulu Liquid Chrome HD, ranging in price from $4,995 to $11,995.
doplněno 07.03.12 03:52:jo a efekty hledej pod názvem boris
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.