Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome-> zamrzá pc

Od: mazlik odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit s problémem. Používal jsem google chrome a chci ho používat dál, ale... z ničeho nic se mi děje, že kdykoliv zapnu chrome, tak se sekne celej pc a musím ho vypnout natvrdo, nebo počkat a pak normálně (ale PC je hodně spomalenej). Už jsem ho několikrát odinstaloval, smazal registry v ccleaneru a nainstaloval jinou verzi apod. a vždycky to dělá znovu. Navíc mě v posledních dnech začal zlobit i picassa což je taky od google. Pokoušel jsem se o vypnutí všech přídavků v chrome a opět nic..

Prosím o radu. Mám win 7. Viry podle eset a iobit žádný nemám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhoval bych celé chrome poslat ke všem čertům a zkusil bych jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer nebo Operu.

Jinak Vy máte nainstalovaný ESET SmartSecurity nebo ESET NOD32 a k tomu IOBit Malware Fighter nebo IOBit 360? Pokud ano, tak jeden z nich odinstalujte (doporučuju odinstalovat ten IOBit), protože se mohou prát mezi sebou, což by mohla být i příčina tohoto problému...

mazlik
hodnocení

nod32 jsem měl stáhnutej,ale nešlo ho vypnout při zapnutí windows, tak jsem ho odinstaloval poté jsem nainstaloval iobit malware fighter.

¨Chrome nikam nepošlu, protože pomalost ostatních prohlížečů( především při spuštění) mě štve.

Ted si s tím hraju už od rána a pohnul jsem se... už ho nastartuju.. vymazal jsem všechny doplnky, historii prohlížení, cookies... a už se dostávám k jádru problému a tím je nejspíš problém s přihlášením do google chrome...

hned mě tam skočí hláška: Nelze používat váš profil, protože byl vytvořen v novější verzi aplikace google chrome. Některé funkce mohou být nedostupné. Zadajte prosím jiný adresář profilu, nebo používějte novější verzi aplikace chrome.

Verzi mám nejnovější. Poté to zase blbne, někdy se to sekne někdy ne. Už jsem musel vypnout ntb tak 15x dneska :/

Takže se pokusím pohrát si s tím profilem nebo s tou verzí... kdyby jste měl jiný nápad, tak budu rád.

bena*

S pomalostí spouštění bych byl trošku opatrný, třeba IE9 se spouští velice rychle, Safari taky. Akorát firefox, Opera a IE8 se spouštějí pomaleji. A o starých verzí IE nemluě...

Tak místo originálního google chrome zkuste open-source alternativu Chromium, která není závisla na googlu jako original chorme. Ke stažení zde: stahuj.centrum.cz/...

deratinsekt
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]