Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nenaběhne

Od: ajk* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám notebook ASUS. Včera když jsem ho chtěla sptustit, jedininé co se stalo, že začala svítit kontrolka power a připojení sluchátek.Notebook hučel, ale obrazovka byla i po 10 min černá. Připojená myš též nereagovala.Vypli jsme ho a vyndali na delš dobu baterku, ani pak žádná změna. Nevíte někdo kde by byl problém?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli to je už unavenou baterií, zkuste ji dát nahřát ke kamnům apod., pak naskočí... ;)

punkturtle*
hodnocení

0x

To znamená, že nenaběhne ani BIOS,prostě vůbec nic na monitoru neproblikne? Mohl by být pryč display a počítač jako takový fungovat.

mkat*
hodnocení

0x

Skus pripojiť nejaky monitor a uvidiš čo sa pokazilo.

petrpan*
hodnocení

0x

mam uplně stejný problem zapnu pc hučí ale monitor vubec nenaběhne je to taky ASUS zkoušel jsem vymenit ramky a nic celej notas jsem rozebral co slo jsem odpojil a vycistil po složení je chyba pořád stejná

hodnocení

0x

Zkus znovu docvaknout ramku, pokud jich je víc tak je pak zkus po jedné.

petrpan*

to sjem s ramkama zkousel i jiné tam vložit :( vidím to na desku či procesor

petrpan*

vsadím se že je to notebook asus k50AB :) pokud ano přícina je v základní desce vadné kusy :) pokud máte doma malou dílničku s pájecí stanicí a dalšími věcmi doporucim reball ... pokud ne výměna desky ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]