Nejste přihlášen/a.
Ahoj, někde na internetu jsem viděl ukázku na vlakový simulátor. Bohužel, už si nevzpomínám jak se ta stránka ani hra jmenovaly.
Mohl by mi někdo, kdo se o tento žánr her zabývá poradit, který z vlakových simulátorů je asi "ten nejlepší"? A měl bych ještě 1 otázku, ikdyž nevím jestli už nechci moc. Dá se v těchto simulátorech, hrát i na českých tratích? Např. Praha-Ostrava?
Předem moc děkuji za odpověďi a snad si na základě vašich rad dobřa koupím ![]()
1x
Takových simulátorů je spousta. Nejznámnější je Trainz simulator. Samozdřejmně se dají do takových simulátorů stáhnou i lokomotivy i různé mapy, takové simulátory však mají i editor takže si trať můžeš vytvořit. Mezi tvůrce map, objektů, a lokomotiv patří např.HUMMUS, nebo Trainz Pedro.
Hodně štěstí přeje
GOOFY
1x
Trainz simulator 2009 nebo 2012. Tam se dá ořidat opravdu dostz věcí, které se najdou všude možně na internetu. Navíc v základu je trať 090 (Děčín - Bad Schandau).
Další dobrý simulátor je Railworks. Do něj není tolik stáhnutelných částí, ale podle mě je lépe propracované řízení.
Stránka s dalšími železničními simulátory zde: trainsim.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.