Nejste přihlášen/a.
Ahoj, někde na internetu jsem viděl ukázku na vlakový simulátor. Bohužel, už si nevzpomínám jak se ta stránka ani hra jmenovaly.
Mohl by mi někdo, kdo se o tento žánr her zabývá poradit, který z vlakových simulátorů je asi "ten nejlepší"? A měl bych ještě 1 otázku, ikdyž nevím jestli už nechci moc. Dá se v těchto simulátorech, hrát i na českých tratích? Např. Praha-Ostrava?
Předem moc děkuji za odpověďi a snad si na základě vašich rad dobřa koupím
Takových simulátorů je spousta. Nejznámnější je Trainz simulator. Samozdřejmně se dají do takových simulátorů stáhnou i lokomotivy i různé mapy, takové simulátory však mají i editor takže si trať můžeš vytvořit. Mezi tvůrce map, objektů, a lokomotiv patří např.HUMMUS, nebo Trainz Pedro.
Hodně štěstí přeje
GOOFY
Trainz simulator 2009 nebo 2012. Tam se dá ořidat opravdu dostz věcí, které se najdou všude možně na internetu. Navíc v základu je trať 090 (Děčín - Bad Schandau).
Další dobrý simulátor je Railworks. Do něj není tolik stáhnutelných částí, ale podle mě je lépe propracované řízení.
Stránka s dalšími železničními simulátory zde: trainsim.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.