Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběř notebooku do 10 tisíc

Od: micha* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu ohledně výběru ntbku do 10tis. Mělo by to být pro rodiče, tzn. hlavně internet, filmy, popř. nějaká lehčí aplikace.

Vybírám ze dvou favoritů. Který podle vás brát?

1) alza.cz/...

2) alza.cz/...

Dejte popř. jiný typ.

...btw kdyby někdo z vás doporučil nějakou obyč multifunkční barevnou ink. tiskárnu, byl bych vděčný! díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud můžu doporučit, tak třeba tento model:

interlink.tsbohemia.cz/...

Ze dvou uvedených pak raději tu Toshibu.

micha*
hodnocení

No pokud jsem dobře hledal, tak tento typ neobsahuje BT a ten bych zrovna chtěl...

punkturtle*
hodnocení

0x

Já jsem si zvykl používat notebooky od E-machines, jsou levné, žádný high end, ale neskuteční dělníci. Vydrží i moje ne vždy šetrné zacházení, nejsou poruchové, a co hlavně , ať ne nich nainstaluji Windows nebo jakoukoli linux distribuci, vše okamžitě bez problémů funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]