Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém se čtečkou když jí zapojím do PC tak při instalaci mi vytuhne PC a nevím proč přitom už tam jednou nainstalovaná byla,ale měnili jsme základní desku a na tu to nejde a to samé i s Dig.fotákem který byl zakoupen v Německu Porádí mi někdo jak na to?Děkuji
Čtečku jsem nikdy nemusel instalovat. Máš vůbec nainstalované všechny potřebné ovladače k základovce?
no pokud jsem měnila novou základovku tak by se čtečka nainstalovat měla?Ne?Jo všechny ovladače mám
Ahoj tak aspon napis co mas za PC a oper.system. Pokud jsem složil PC a to mělo interní čtečku karet tak jsem nic neinstal. System si sam našel a to bylo na Xp nebo 7.
Mám základní desku Asus,operační systém Xp home edition on si jí sám najde,ale jakmile začne instalace PC zamrzne
Ja myslel názvy.Zakl.desky popřípadě graf,karty a pokud se podíváte do spravce zařizení tak tam nejsou žádné chyby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.