Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnout Windows 8 Consumer Preview

Od: tomasbolcek12 odpovědí: 9 změna:

zdravím na microsoftu jsem našel

Windows 8 Consumer Preview

a jestli to pujde teda nainstalovat kdyžt o má jen 5mb :) a mám wondows xp :) a jestli to bude normálně fungovat jestli to není nějak omezené děkují :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

2x
tomasbolcek12
hodnocení

ale chtěl bych ají vedět jetli to pujde nainstalovat když mám windows xp :) děkují mockrát

des*

Na tom že máš XP,nezáleží,jde spíš o vybavení tvého compu.

tomasbolcek12
hodnocení

jj dékře děkují a vím a chtěl bych ještě vedě tjetli to je ten win8 česka nebo jen anglicka a určité jazyky tam jak jsou? děkují

punkturtle*

Zatím MS nabízí několik jazyků, ale čeština mezi nimi není. Takže anglicky.

tomasbolcek12
hodnocení

toš dasa AJ umím středně takže pohoda mockrát děkují za pomoc :)

des*

Natuti English technet.idnes.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Doporučovla bych to stahovat pouze zkušenějším uživatelům - ještě to není úplně dodělaný systém, kdykoliv se může začít chovat nestabilně, spadnout, některé aplikace tam nemusí fungovat, apod.

A jeslti stažené ISO má opravdu jen 5MB, tak to je nějaká blbost, takovou velikost nemají ani minimal instalátory pro Lubuntu...

tomasbolcek12
hodnocení

to je na microsoftu to je jen odkazový origram (nebo co) to se stáhuje přes tu kravinku ale dík :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]