Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fonty ve Win XP

Od: magdon® odpovědí: 2 změna:

Mám Windows XP. Jak jde čas nahromadila se mi v databázi fontů hromada zbytečných fontů, které nepoužívám. Tím pádem, se hledání vhodného fontu značně zkomplikovalo. Potřeboval bych to trochu promazat, ale bojím se, abych nesmazal nějaký font, důležitý pro systém. Které fonty jsou důležité pro funkci WIN XP?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

misulka160
hodnocení

0x

Já jsem to taky promazávala a když jsem chtěla vymazat font, který tam byl předinstalovaný tak mi to napsalo, že nejde smazat :) Takže ty důležité by to nemělo smazat :) (Mám sice Windows 7, ale myslím, že v XP to bude stejné :) )

bena*
hodnocení

0x

V systému byl měly určitě zůstat písma Arial, Calibri, Cambria, Tahoma, Times New Roman a Verdana. To je taký základ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]