Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web kamera

Od: nikolas* odpovědí: 3 změna:

zdravím a prosím o radu mám notebook kde je web kamera CyberLink YouCam je v pohdě relativně ale zapmněl jsem jak se stahujou fotky které pořídim na web kameře mám je tam uložené ale nějak jsem nedokázal přijít na to jak je stáhnout do compu. Na internetu jsem nenašel návod. Mohl bych porposit o radu nebo nějaký odkaz na návod. předem mnohokrát děkují :) .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neprozradil jsi OS. Mně to ve WinXP funguje tak, že jdu do Tento počítač a spustím kameru. Pod živým obrazem vidím uložené snímky.

Web kamera
nikolas*
hodnocení

mám win7 ale pokusím se mrknout jestli to jde jak u těch XP. prozatím dík

ladinpraha*

Ve Win 7 je to podobné, ale musíš přes Start - Všechny programy, Tam bys měl mít složku CyberLink s nabídkou. Já spustím kameru a objeví se okno s tlačítky Obrázek nebo Galerie. Zvolím galerii a vidím tam uložené obrázky. A dál je to podobné jako u XP.
Web kamera #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]