Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s disketou, PC nemá mechaniku

Od: kostas odpovědí: 5 změna:

Mám uložené soubory na disketě a můj pc nemá mechanismus na jeho přehrání.Dá se přikoupit zvlášt mechanismus na jeho přehrani a stahování souborů?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

zbozi.cz/...

Já na vašem místě bych spíš našel někoho, kdo disketovou jednotku na PC ještě má. Pak bych si soubory stáhl přes flešku.

kostas
hodnocení

Díky za radu,problém spočívá v tom,že mám doma synthetisiser Korg a ten má vstup pouze na disketu a potřebuji si stahovat rytmy atd.s PC

frkotou*

buss
hodnocení

0x

K NB byly externí disketové mechaniky, ale asi ne na USB. Sehnat starý darpovaný NB a přenést na něj soubory z PC. Či si ext. mechaníiku zakoupit. Možná jen rámeček a strčit do ní starou mechaniku.

doplněno 03.03.12 12:06:

Mám propojen NB s 2 PC.

hodnocení

0x

Nevím, jak je to u nejnovějších PC, ale já mám PC asi 2 roky a nebyl problém do něj disketovou mechaniku dodatečně zabudovat. Tyhle mechaniky se dneska dají sehnat za pár korun.

doplněno 03.03.12 13:18:

Jedná se o klasický solní PC, u NB to asi tak jednoduché nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]