Nejste přihlášen/a.
Ahoj...poradí mi prosím někdo jaký program nejrychleji a zdarma můžu stáhnout na vypalování DVD? díky
Tady se můžete na některé podívat.Ale souhlas s CD Burner XP Pro...Je super.
doplněno 03.03.12 01:53: dolis72 To Ashampoo je v tom seznamu taky.Ale ten CD Burner je jednoduchý,česky a tak si myslím,že tazatelce bude vyhovovat...Já už vyzkoušel všechno,snad,mám rád Nero ale to je moloch...
Windows Vista a novější umí vypalovat DVD samy od sebe, můžete zkusit použít.
Ale hledáte-li něco lepšího, zkuste již zmiňovaný Ashampoo Burning Studio 6 Free, případně ten CD BurnerXP nebo (okleštěné) Nero BurnLite.
Ashampoo Burning Studio stáhnete zde: slunecnice.cz/...
CD BurnerXP stáhnete zde: stahuj.centrum.cz/...
Nero BurnLite stáhnete zde: stahuj.centrum.cz/...
Osobně bych doporučil Ashampoo Burning Studio, není tomu tak dlouho, co jsem využil tuto promo akci. Nevím, jestli je platná, můžete zkusit: tricks-collections.com/...
(narozdíl od nejmenovaného "rádce"odkážu na program rovnou, ne přes vyhledávač).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.