Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam problerm se svoji grafickou kartou NVIDIA GeForce 7600 Gs(256 MB) na zakladni desce GIGABYte.Na grafickou kartu nemuzu najit ty spravne ovladace aby by vse fungovalo sprave,ukazujeme se na obrazovce cervene svisle cary s teckamy a kdyz najedu na zobrazeni a chci dat rucni nastaveni tak me to nepusti vic jak na 4 bit verzy.Muzete mi nekdo prosim poradit cim to muzete byt popripadne ne stahnu vhodne ovladace na to aby mi to fungovalo dekuji vsem za odpoved
Tak jak tazatel napsal zadání tak ten typ je pátý z vrchu.Již se odpovědí zůčastňovat nebudu.
Ten (velkýpes)nenapsal jaký používá systém,pokud má XP,nesežene nic.Respektive sežene ale nenainstaluje,jak už to tady mnohokrát proběhlo.
Ctěl jsem jen poukázat kde tazatel by mohl hledat ten ovladač i já tak hledám. Neurážím se ale pokavaď na moje odpovědi na které jsou jen informativní a tazatel se může rozhodnout po svém reagujete o porušování podminek tak jistě pochopíte,že mohu být zablokován.Tak v budoucnu se budu raději ptát,než odpovídat.Já si vždy z odpovědí vybral tu které jsem rozuměl Snaha tu byla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.