Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit spravny ovladac

Od: xxdog odpovědí: 6 změna:

Dobry den mam problerm se svoji grafickou kartou NVIDIA GeForce 7600 Gs(256 MB) na zakladni desce GIGABYte.Na grafickou kartu nemuzu najit ty spravne ovladace aby by vse fungovalo sprave,ukazujeme se na obrazovce cervene svisle cary s teckamy a kdyz najedu na zobrazeni a chci dat rucni nastaveni tak me to nepusti vic jak na 4 bit verzy.Muzete mi nekdo prosim poradit cim to muzete byt popripadne ne stahnu vhodne ovladace na to aby mi to fungovalo dekuji vsem za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zjistěte jméno a typ základní desky. Jméno a typ desky zjistíte například přes program HWInfo nebo EVEREST Home Edition.

Pak hledejte na oficiálních stránkách Gigabyte ovladače.

hodnocení

0x

google.cz/...

výtka
Upozornění od sys spider 03. 03. 2012 10:38:28
Tento odkaz z vyhledávače je moc obecný a porušuje zdejší pravidla. Lépe je nasměrovat tazatele na stráky kde je ovladač přímo ke stažení.

Tak jak tazatel napsal zadání tak ten typ je pátý z vrchu.Již se odpovědí zůčastňovat nebudu.

výtka
Upozornění od sys maverick 03. 03. 2012 15:11:21
Stačilo dát přímo odkaz na support nvidia kde by stačilo nakliknout konkrétní grafiku a OS a nikdo by neřekl ani ň, ale dát odkaz na google a ještě k tomu méně konkrétní než co uvedl tazatel? Urážejte se jak chcete, ale zamyslete se na co by byla taková odpověď Vám v kůži tazatele.
des*

Ten (velkýpes)nenapsal jaký používá systém,pokud má XP,nesežene nic.Respektive sežene ale nenainstaluje,jak už to tady mnohokrát proběhlo.

Ctěl jsem jen poukázat kde tazatel by mohl hledat ten ovladač i já tak hledám. Neurážím se ale pokavaď na moje odpovědi na které jsou jen informativní a tazatel se může rozhodnout po svém reagujete o porušování podminek tak jistě pochopíte,že mohu být zablokován.Tak v budoucnu se budu raději ptát,než odpovídat.Já si vždy z odpovědí vybral tu které jsem rozuměl Snaha tu byla

výtka
Upozornění od sys maverick 03. 03. 2012 15:45:24
Ale jistě, proti snaze tu nikdo nic nemá. Ostatně já jsem Vám jen upřesňoval proč kolega reagoval jak reagoval a když si to znovu přečtete tak snad pochopíte. Odpovědět na ne moc konkrétní otázku ještě méně konkrétním odkazem ;) Šlo o pouhé napomenutí, nedělejte z toho obhajobu proti zablokování. Pokud to chcete nějak probrat tak nespamujme forum a napiště vnitřní poštou.

hodnocení

0x

Podle toho co popisujete, tak Vám ovladače nepomohou. Ta grafika je nespíš poškozená. Takhle se totiž projevuje poškození. Při nainstalovaném systému a bez ovladačů by měl být obraz normální a bez pruhů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]