Dobrý den, nejde mi nainstalovat IE 9, chce to po mě abych nainstalovatl aktualizace. Aktualizace mám všechny nainstalované. Když kliknu na "Zkontrolovat historii aktualizací" tak je tam seznam aktualizací, mám stav: úspěšně nainstalované. Chcete-li některou aktualizaci odinstalovat přejděte na stránku "Nainstalované aktualizace"... přešel jsem na stránku a tam je napsáno "V tomto počítači nejsou nainstalované žádné aktualizace" Jakto?
Pokud to instalujete na Windows Vista, tak je nutné mít nainstalovaný Service Pack 2. Pokud na WIndows 7, dobré je mít nainstalovaný Service Pack 1, ale není to přímo nutnost.
Odkud jste stahoval IE? Nejlepší je to stahovat z oficiálních stránek. Předpokládám, že jste stahoval verzi přímo pro Váš operační systém.
rostik1475
Ano, samozřejmě z oficiálních stránek, verzi windows jsem vybral správně
Ty service packy do vist budete muset asi stáhnout z webu microsoftu, je to vždycky mezi prvníma výsledkama. Mně je to přes aktualizace ve windows nenabídnulo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.