Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve kterém programu otevřít?

Od: almik* odpovědí: 6 změna:

Ve kterém programu se dá otevřít soubor stažený z Rapidshare a končící LMS.S02E07.7z.001? Jde o 7. díl druhé řady Posledního bojovníka. Některé odkazy bohužel vůbec nefungují - dají se vide příp. stáhnout zdarma odjinud?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Zkusil bych to WinRarem..Ono je to těžké,spousta souborů je na uložištích poškozena a dopředu to nevíte.Teď je ještě k tomu stahování dost omezené kvůli poplachu kolem Megauploadu...Musíme počkat až se situace uklidní a hlavně jak se vůbec vyvine...:)Ten Bojovník možná někde bude ale musíte pátrat.Třeba na Ulož.to...

slunecnice.cz/...

doplněno 01.03.12 23:27:

Té ceny se nelekejte,má hódně dlouhou zkušební dobu...:)

výtka
Upozornění od sys maverick 02. 03. 2012 14:32:56
To nemá. Má asi 30 dní, po této době je sice funkční, ale uživatel by ho měl podle licence odinstalovat protože je použití je nelegální a musí se zakoupit- zaplatit licence.
juldab*

Je to přeně 40 dnů. A o nutnostni odinstalování jsem si v licenční smlouvě nedočetl. Jenom o nutnosti zakoupit licenční klíč. Jinak soubory s koncovkou .001 atd zle sloučit v HJsplitu totalcommanderu atd.

doplněno 02.03.12 15:43:

ted jsem si všimnul že je to 7zip dělěnej na čísti tak nejlíp 7zipem ten je taky zadarmo

ahasver4*

S tím já souhlasím,sys Maverick,jen že třicet dní je dlouhá doba...:)

killom*
hodnocení

0x

Měl by to otevřít winrar, winzip apod. je to typ souboru 7z (archiv). číslo 001 je první část celého balíku rozděleného na více částí. Klikněte pravým myšítkem a vyberte otevřít v programu a vyberte winrar nebo winzip podle toho co používáte.

punkturtle*
hodnocení

0x

7zip je zdarma... a legálně

7ZIP jsem míval jako první pak jsem ale přešel na ALZip ten je možná jěště lepší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]