Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla Firefox - nejnavštěvovanější stránky

Od: fire odpovědí: 3 změna:

Zdravim.

Zajímalo by mě, jestli jde nějaký způsobem v mozille zobrazovat nejnavštěvovanější záložky, tak jak je tomu v chromu, opeře, IE. Všude jsem hledal v nastavení a žádná možnost.. Jediné co funguje, tak je zobrazení nejnavštěvovanějších webů v záložkách, ale to mi přijde méně komfortní..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Na to si asi budete muset ještě chvíli počkat computerworld.cz/...

mirek333*
hodnocení

0x

Mel by to umet Google Toolbar, ale ten v nejnovejsich FF nejede, leda pres hack>

itsabhik.com/...

doplněno 02.03.12 13:47:

nebo nejaky addon jako

addons.mozilla.org/...

ale musim si oblibene stranky zadavat sam, na zacatku jsou prazdne

bena*

Instalaci toolbarů a podobného brajglu bych rozhodně nedoporučoval. Nejenže zabírá místo v prohlížeči, ale činí ho i pomalejším a méně stabilním. Navíc ten toolbar, ikdyž není spuštěný prohlížeč, tak něco málo ubírá ze systémových prostředků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]