Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém mám notebook a z nějaké příčiny mi nejde stlumit zvuk pomocí skratky Fn+F11 neni nato v ntb nějaká aplikace kterou jsem si vypl nebo něco? ani to neukazuje tu grafiku pri zmene zvuku nic jinaci skratky s Fn+neco jdou
Funguje vůbec klávesa F11? Jak to vyzkoušet? Otevřete si internetový prohlížeč a zmáčkněte F11. Zvětší se do fullscreenu a zase zpět.(testováno na: Firefox a Internet Explorer)
Ano, budete mít smáznutou/nenainstalovanou tu aplikaci která obsluhuje multimedialní klávesy. U Asusu je to třeba ATK Hotkey, u vašeho tajného noťasu to bude podobné
No nevím , ale u mne je to Fn+šipka nahoru nebo dolu? Tak to mám u toshiba nb.
doplněno 01.03.12 20:40:dejte vědět až to zkusíte
Myslel jsem, že ovládání klávesy Fn je záležitost BIOSu určitého typu počítače a ne nějaké aplikace (aspoň co se týká hlasitosti či podsvícení displeje)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.