Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntb skratky Fn

Od: zdenal* odpovědí: 9 změna:

Zdravím mám problém mám notebook a z nějaké příčiny mi nejde stlumit zvuk pomocí skratky Fn+F11 neni nato v ntb nějaká aplikace kterou jsem si vypl nebo něco? ani to neukazuje tu grafiku pri zmene zvuku nic jinaci skratky s Fn+neco jdou

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Funguje vůbec klávesa F11? Jak to vyzkoušet? Otevřete si internetový prohlížeč a zmáčkněte F11. Zvětší se do fullscreenu a zase zpět.(testováno na: Firefox a Internet Explorer)

zdenal*
hodnocení

jojo klavesy funguji akorad mi to nereaguje ani se to neztisi ani nezvysi hlasitos ani to neukaze tu grafiku te hlasitosti na obrazovce

hodnocení

0x

Ano, budete mít smáznutou/nenainstalovanou tu aplikaci která obsluhuje multimedialní klávesy. U Asusu je to třeba ATK Hotkey, u vašeho tajného noťasu to bude podobné ;)

Mavericku všechny kombinace FN fungují až na Fn+F11! A F11 samostatně funguje

Neřekl bych. Funguje F11, ale ne F11 s Fn a určitě nepůjde nic, aby nešla jedna věc tak to je blbost, ani nevidím, že by to tazatel vyvrátil ;)

tomas11*
hodnocení

0x

No nevím , ale u mne je to Fn+šipka nahoru nebo dolu? Tak to mám u toshiba nb.

doplněno 01.03.12 20:40:

dejte vědět až to zkusíte:)

juldab*

U mě na Aceru je Fn a F11 zapnutí / vypnutí numlocku. Zvuk mám taky Fn a šipky. To ale přestane fungovat při otevření nějakech programů. Když se člověk dívá na celkovou hlasitost tak to jednou ovládá celkovou hlasitost a jednou zařízení wave

hop®
hodnocení

0x

Myslel jsem, že ovládání klávesy Fn je záležitost BIOSu určitého typu počítače a ne nějaké aplikace (aspoň co se týká hlasitosti či podsvícení displeje)...

Právě, že potřebuješ tu aplikaci. Nejen na ovládání zvuku, ale i případně ovládání wifi, buetooth... Tuším, že u mě na noťasu bez toho běhalo ovládání jasu, ale tyhe specialni ne. Je to stejné jako multimedialni klávesnice, něco jde bez instalace ovladačů, ale něco taky ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]