Mám od upc internet starter 10 dní,nebudu vám radši popisovat jak sem se společností upc zatim spokojen jen vám řeknu že ani trochu. Jejich nezájem a nespolehlivost je opravdu neskutečná. Ale k problému - všechno co stáhnu je poškozený,mám nějaký špatný stahování a nevim čim to může být. Když se to stáhne (třeba album) chci ho rozbalit ale nahlásí mi to třeba 5 chyb. Nemusí to být ani zabalený i instalačky a podobný. Třeba dvě zabalené složky které chci rozbalit do finální jedné rozbalené složky nejdou nikdy. Nemám ani tušení čim to může být. Internetem (připojením)? Počítačem? Sem normálně na kabelu,co může být u mě špatně?
Velká pravděpodobnost? VADNÁ PAMĚŤ- otestovat programemem memtest86- stahnout boot cd a nebo disketu, nabootovat a nechat jet nekolik hodit...treba pres noc
nicolas*
píše mi to - neplatný soubor objekt zabezpečení veřejného klíče. asi to musim nabootovat ale já nejsem zase takovej machr na pc takže nevim jak...?
a taky nevim co s tim má společnýho pamět? já myslel že stahování zajištuje sítová karta. tendle test na pamět sem už dřímě měl a v pořádku. Jo a taky mi to dělá při přehrávání videjí přes flash player, myslim jako ty videa na youtube třeba - v půlce se seknou a nejdou už přehrát a podobný záseky, co s tim?
Co s tim má společného? Na co by ti byla RAMka když by se neoužívala, jsou na ni data a když se špatně uloží tak je to problém. Neřikám že to je rozhodně paměť ale velká pravděpodobnost, může to být i deska, hdd...cokoliv...nezapomeň že tady všechno odhadujem podle toho co řekneš Mě nezajímá dříve a v pořádku...problém je snad teď... nebo by jsi auto nedal do servisu jen proto že už tam bylo dříve a bylo v pořádku?
nicolas*
Mě by spíš zajímalo jestli se dá vyloučit připojení internetu,jestli mám opravdu hledat závadu na pc? Sem v 10patře a i televize tu jde blbě ale zase měřič rychlosti je celkem normal. Asi prostě přeinstaluju windows. Nebo co by ste udělal vy kdyby ste byl na mém místě?
No už jsem ti to řekl...projel bych paměť, samo projet pc na různý bordel můžeš taky (spybot, adaware,trojan hunter,antivir...) ale tu paměť projeď, rozhodně bych tim začal páč chyby při stahování, nebo lépeřečeno rozbalovaní je pro to celkem typické. Reinstalem win bys sice nic nepokazil- byly by čisté ale pokud by byla vadná paměť tak bys je s velkou pravděpodobností už nenainstaloval...
zwiki*
zdar, píše ti maverick že to je tím pc tak mu věř -intetrnetem to zajisté není
Ne jasně že by to teoreticky mohlo být i netem,ale vzhledem k tomu že je to obtížné dokázat a pravděpodobnost strašně malá tak bych fat začal tim jak jsem řekl. Jiné názory?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.