Nejste přihlášen/a.
Při ladění počítače mě program upozornil, že mám problém s internetem. Konkrétně že DNS Cache není optimalizována. Nevím kde bych to našel a jak ji dobře nastavit . Děkuji za každou radu.
Udělal jsem to a mezipaměť se vymazala. Ale konkrétně nevím na co to má vliv. Protože internet mě celkem šlapal. proč to hlásilo nějaký problém? Díky za odpověď.
Pokud je v DNS cachi uložený záznam o nedostupnosti nějakého webového serveru PC se k tomuto serveru nepřipojí i když ve skutečnosti je již server dostupný. Zkrátka údaj uložený na PC je již nektuální. Proto je vhodné DNS cache při různých problémech vyčistit.
Měl bych ještě jeden dotaz, ukázalo mě to, že počet paralelníchTCP spojení u Internet Exploreru není optimální. Má to na něco vliv a dá se to teda nastavit? Díky za odpověď.
Má to trošku malý vliv na rychlost stahování a prohlížení. Můžu se zpetat, který program to ukázal? Pokud tam je možnost opravy (nebo spíše úpravy), tak bych ji zkusil. Před tím si ale v Obnovení systému vytvořte bod obnovení, kdyby to udělalo nějakou neplechu, což není přílilš pravděpodobné, ale pro klidné spaní bych to vytvořil.
Obnovení systému najdete v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje - tam spusťte Obnovení systému a zvolte Vytvořit nový bod obnovení. Kdyby to udělalo nějakou neplechu, tak Obnovení systému spusťte a zvolte obnovit systém do předchozího stavu a vyberte tam to obnovení, které jste před chvíli vytvořil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.