Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indikace spuštěných aplikací u SG Tab3

Od: ivosisko® odpovědí: 2 změna:

Jsem čerstvý uživatel tabletu od Samsungů a přiznám se, že zatím to u mne v oblasti ovládání tohoto zařízení není příliš lichotivé. Chci se proto zeptat: u Win jsem zvyklý na dolní lištu, kde se mi mimo jiné zobrazují spuštěné programy a mohu se mezi těmito programy jednoduše přepínat. U Androidu něco podobného postrádám (zatím jsem stahoval jen minimum appek a tak nevím, zda se to dá řešit nějakou utilitou) a nemám tedy jistotu co všechno v daném okamžiku běží (a také žere šťávu) a jak se mezi otevřenými okny přepínat. Většina spuštěných aplikací se ani neobtěžuje svoji přítomnost avízovat ikonou nahoře vlevo.

Můžete se tedy se mnou podělit o Vaši praxi?

Díky, Ivo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

takeshi*
hodnocení

2x
Podržte dlouze home button.. pokud teda myslíte tohle.
hodnocení

Jj, něco takového jsem měl na mysli a při pročítání nápovědy jsem zjistil rozdíl při odchodu z aplikací pomocí tlačítka Home a Zpět (přiznám se, že více se mi líbilo Home pro svoji rychlost, ale netušil jsem, že pak opouštěné aplikace zůstavají aktivní )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]