Nejste přihlášen/a.
prosím pošlete mi n amil návod jak to mám udělat. Předem moc děkuji!
stáhneš ulozto.cz/... a pak složku "sds_cz"vložíš do složky "pc"tam kde máš Mafii II naistalovanou-(většinou ve složce "program files") a složku "sds_en"odstraníš nebo přesuneš někam jinam.
protoze se prodava jenom v anglictine češi prodali prava amikum. A nech si svy keci ja chi odpoved a ne tydyta jako ty!
Mafia 2 se prodává v češtině úplně normáně, takže nevím co si tady vymýšlíš. Sám ji doma mám, takže ze mě prosímtě nedělej vola pokud ji máš odněkud staženou, tak si běž nechat poradit na warez fóra, tady se to nesmí
Přiznám se, že bych ji v češtině nekoupil. Už to není jako jednička nebo jako jiné malé české nízkorozpočtové domácí hry, tohle je primárně pro západ a čeština je jen jeden z řady překladů. Možná trochu kvalitnější, než ostatní jazyky nebo než západní hry (u kterejch mě lokalizace přímo děsej), ale i tak bych to neriskoval.
Čau mám jeden problém stejně jako elmos mám koupenou mafii 2 v angličtině protože ji vybíral můj otec a tak to dopadlo,mam ji nainstalovanou přes steam a nikde nemůžu najít složku mafia 2 kde je ta složka kam se může dát čeština poradíte?Díky předem MrXylic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.