Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mam stáhnout a dát češtinu do mafie2?

Od: elmos odpovědí: 15 změna:

prosím pošlete mi n amil návod jak to mám udělat. Předem moc děkuji!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukeos*
hodnocení

2x

stáhneš ulozto.cz/... a pak složku "sds_cz"vložíš do složky "pc"tam kde máš Mafii II naistalovanou-(většinou ve složce "program files") a složku "sds_en"odstraníš nebo přesuneš někam jinam.

elmos
hodnocení

díky zkusím to!

hodnocení

0x

A proč sis ji kupoval v angličtině?

elmos
hodnocení

protoze se prodava jenom v anglictine češi prodali prava amikum. A nech si svy keci ja chi odpoved a ne tydyta jako ty!

výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 02. 2012 14:49:25
než ti poradí, jak na tu češtinu, já tě upozorním na to, že nesouhlas s odpovědí se dá vyjádřit i slušně... vol jiná slova...

Mafia 2 se prodává v češtině úplně normáně, takže nevím co si tady vymýšlíš. Sám ji doma mám, takže ze mě prosímtě nedělej vola ;) pokud ji máš odněkud staženou, tak si běž nechat poradit na warez fóra, tady se to nesmí

Chovejte se slušně...

Kolega Mikihans má pravdu. Mafia 2 se jakožto česká hra prodává v češtině. Dokonce i na Steamu je v češtině.

elmos
hodnocení

Ale mě je to jedno já ji mám v angličtině, a chci poradit jak si ji mam dát do češtiny!

a co třeba zadat to do vyhledávače na snad nejznámějším českém filehostingu ulozto? Hned ti vyjede několik možností, podle hodnocení si můžeš sám udělat přehled o tom co by mohlo být funkční a co ne

dzordz*
hodnocení

0x

Přiznám se, že bych ji v češtině nekoupil. Už to není jako jednička nebo jako jiné malé české nízkorozpočtové domácí hry, tohle je primárně pro západ a čeština je jen jeden z řady překladů. Možná trochu kvalitnější, než ostatní jazyky nebo než západní hry (u kterejch mě lokalizace přímo děsej), ale i tak bych to neriskoval.

Vaše chyba... ;)

Co se týká češtiny v Mafii 2, tak je stejně kvalitně a profesionálně udělaná jako v jedničce. Ale je to Vaše rozhodnutí.

mrxylic
hodnocení

0x

Čau mám jeden problém stejně jako elmos mám koupenou mafii 2 v angličtině protože ji vybíral můj otec a tak to dopadlo,mam ji nainstalovanou přes steam a nikde nemůžu najít složku mafia 2 kde je ta složka kam se může dát čeština poradíte?Díky předem MrXylic.

ta složka s Mafií by měla být taky v program files, ale někde ve složce Steamu

mrxylic

Bohužel nikde jsem to nenašel *zed*

dzordz*

Steam/steamapps/common/názevhry?

elmos
hodnocení

Čau už mi jde mafie 2 v češtině! Akorát mě štve, že to dopadlo tak vadně! Za 11 hodin jsem ji přetáhl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]