Nejste přihlášen/a.
mám klávesnici s usb konektorem a kabel je asi někde přerušený, takže mi klávesnice trochu zlobí. dala by se na výměnu kablíku použít usb prodlužovačka , která se běžně koupí - jen ustřihnout samici a napájet do klávesnice?
Dobry den, jestli se jedna o drahou klavesnici, tak ohybanim kabelu najdete, kde priblizne doslo ke zlomeni kabelu, to misto opatrne obnazte az uvidite barevne draty. Zlom obnazte az na kovovu cast kabelu, napajejte, dejte izolaci. Popripade kabel muzete zkratit a mate to bez dalsi investice. Takto by jsem to udelal i pro vymene kabelu, alespon zjistite, jestli to jde, nebo ne.
BTW ja by jsem poridil novou klavesnici, ale kdo si hraje, nezlobi, tak hodne stesti a dejte mi sem vedet, jak to dopadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.