Nejste přihlášen/a.
Co znamená repasovaný notebook? Chci si nějaký koupit, ale mám omezené finanční možnosti... přemýšlím nad nějakým bazarovým a narazila jsem u toho na repasované notebooky - nevím co to znamená?
A ještě mám si koupit levnější nový, nebo použitý starší ale třeba výkonnější?
Děkuji za odpověď.
Dobry den, repasovany notebook bude takovy, ktery je vycisteny, zkontrolovany, mozna vymenea baterie. Vic by jsem od toho necekal
doplněno 29.02.12 09:39:S notebooky je takova potiz, ze nelze temer vymenit jeho komponenty. Takze ja by jsem osobne radeji vzal novy v zaruce. Nikdy nevite, kdy Vam odejde HDD, nebo kdo a jak s tim notebookem zachazel. Na repasovane se take dava tusim nejaka zkracena zaruka, ale svuj nazor uz jsem napsal
doplněno 29.02.12 09:47:Jeste by jsem doplnil, ze take zalezi na cene, koupil jsem domu stary notebook 4 roky za 500 KC. Pri takove koupi nevahejte, ikdyz odejde za rok, dva, tak je to minimalni investice a na zaruce mi nezalezi. Takze je to na konkretni situaci jako vzy. Obecne to vemte tak, ze si radeji za stejne penize poridte novy nez stary, ale mozna vykonejsi
Osobně bych také byl pro nový...byť v levnější cenové kategorii..
Stále budete mít záruku 2 roky...
A podle Vašeho dotazu bych soudil, že na koupeném NB stejně nebudete dělat žádné náročnější věci, než prohlížení internetu, mail, nějaké to psaní...a možná sledování videa.
To dnes zvládne i ten nejlevnější NB.
Kazdy prodejce pouzitych NB prezentuje repasovane NB. To ale vetsinou neznamena vubec nic, jenom to ze vyzkousi NB jestli funguje, pripadne tam spusti testovaci program, pokud ho ma. Kdyz test projde je hotovo, repase je vyrizena. Pokud test neprojde, pokusi se NB opravit, nebo ho rovnou vyhodi. Koupit pouzity NB bych neradil, radeji kupte ten nejlevnejsi novy. Dnes jiz dostanete novy NB i za cenu kolem 5000 Kc (na pr. Asus Eee PC), Treba v internetovem obchode Alza.cz, tam ho najdete.
Notebook neni netbook.
www.alza.cz/asus-/... 7200Kc s DPH.
doplněno 29.02.12 10:12:Kazdpadne i tak je to dobra cena s nekolikaletou zarukou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.