Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s disketou

Od: kukla123* odpovědí: 6 změna:

Zdravím
mám takový menší problém.Když jsem si chtěl připojit mobil přes slot na SD kartu tak uplně normalně naběhla složka,ale problém byl vtom,že když jsem chtěl zkopírovat cokoliv do složky ,tak mě naběhla tabulka (viz obrazek) přitom ještě včera bylo vše v pohodě.Nevíte někdo co stím? Předem díky za odpověď

Problém s disketou

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nepřehodil jste na kartě jezdce na pozici ZamčenoTen jezdec je na kraji karty a dá se přehazovat na pozice Odemčeno/Zamčeno.

hodnocení

0x

karty na sobě mívají takové čudlíky stejně jako to kdysi měly "tříapůlpalcovky"

například SD karta. Ty to do PC asi strkáš v redukci na SD tak to zkus přecvaknout

photoreview.com.au/...

hodnocení

0x

Mě se občas stane, že ten "čudlík" se přesune samovolně při vkládání karty do polohy zamčeno.

Tak to se mě jěště nestalo

kukla123*
hodnocení

Zkoušel jsem to,ale jezdcem to není.Chyba bude asi vněčem jiném,i tak děkuji za snahu.

Může být ve slotu na karty, kontakt který je "udlíkem" ovládán zlobí i to jsem zažil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]