Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na přehrátí filmu

Od: programovani odpovědí: 8 změna:

Ze stránky www.tv.gameteam.cz na počítači jsem si stáhl film do flešky. Film jsem si chtěl přehrát v notbuku ale nejde mi přehrát. Jaký mi chybí program na přehrátí filmu. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

Zkuste to přes VLC player videolan.org/...

moto*

Přesně tak. K VLC jsem se propracoval přes několik jiných programů a na mém PC je to konečná. Zatím jsem nenarazil, že by něco nepřehrálo.

ahasver4*
hodnocení

0x

Souhlasím s VLC a nebo si stáhněte kodeky a přehrajte ve ´WMP...

slunecnice.cz/...

honzyck
hodnocení

0x

Já používám Gom player a přehraju v něm vpodstatě všechno, neměl jsem zatím problém, že bych něco nepřehrál.

buss
hodnocení

0x

A o jaký typ souboru se jedná, přípona?

hodnocení

0x

kl kodek pack stáhnout

hodnocení

0x

Mne se jeste nestalo, ze bych neco neprehrala v KM playeru viz. porse.cz/...

Format ale v otazce chybi a muze byt zasadni. Zadej si do vyhledavace priponu s dotazem "v cem prehrat"a to si pak stahni. Tak to delam se vsemi formaty, ktere neznam. Ono jich je fakt dost!

hodnocení

0x

VLC, nebo KM player. KM ma vyhodu, ze prehraje i neuplne soubory, coz VLS neumi. VLS ma zase stramovani souboru do site, takze si musite vybrat to, co Vam spis vyhovuje. Hlavni je ale mit aktualni kodeky. Kdyz Vam nektery film nejde prehrat, staci si stahnout utilitku GSPOT, ktera vam ukaze ve kterem kodeku to bylo zpracovane:

slunecnice.cz/...

doplněno 29.02.12 11:05:

Mozna jsem to malo zdurazdil, ale je jedno jak to prehravate a v cem, ale musite mit ty kodeky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]