Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome - další problém

Od: cvicak odpovědí: 8 změna:

Zdravím, konečně se mi podařilo odstranit jednu pí.ovinu v chrome (minimalizované nové okno) a hned se objeví nová. Otevřu nové okno, pustím myš, začnu psát a ono nic. Tak musím zase chytnout myš, kliknout buď do vyhledávací řádky v googlu nebo na hlavní panel na nové okno a teprve potom můžu psát. Prostě jako v případě té debilní minimalizace _ nové okno=dvě kliknutí. Firefox to nedělá, IE to nedělá, ale chrome zase musí být výjimka. Jak se mám téhle sr.čky zbavit? Děkuji mnohokrát.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Tak ho odinstalujte.Nebo hledejte chybu ve Vašem PC.Nic z toho,co popisujete mi Chrome nedělá.

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju google chrome odinstalovat a vyčistit disk a registr Vaším čisteičem nebo CCleanerem. Poté buď použivejte Internet Explorer, eventuelně ten firefox. Pokud ale chcete používat google chroem, tak si stáhněte open-source derivát Chromium. Chromium narozdíl od originálního google chrome nešpehuje a neodesílá data do googlu...

dolis72*

to bena ...teda kam vy na ty bludy chodíte:)

cvicak
hodnocení

Tak jsem to přeinstaloval a furt stejný. Znovu jsem se tedy pokusil změnit nastavení ve vlastnostech a hurááá konečně tu zase funguje! Stačilo změnit Spustit: "v normálním okně" na "v maximalizovaném okně"! Divný ale je, že už jsem to několikrát zkoušel před novou instalací a nic. Nechápu, proč tam takové "užitečné" nastavení vůbec cpou.

Kde stáhnu to chromium pro win xp? Nikde to nemůžu narychlo najít. Díky

bena*

Stáhněte třeba zde: zdarma.org/...

cvicak
hodnocení

No mě snad vomejou _ ta ku.va už to dělá zase! Bez ohlednu na nastavení. Žádný jiný program to nikdy nedělal. No nic no s chrome končím. Takže zkusím chromium, nebo zpět k pomalému firefoxu.

bena*

Tak máte-li Windows Vista nebo Windows 7, zkuste rychlý Internet Explorer 9 nebo Operu a nemusíte trpět pomalý (starší verze) nebo problémový firefox (novější verze).

Pokud máte Windows XP, zkusil bych tu Operu, případně to Chromium.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]