Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrznutí Notebooku

Od: molk odpovědí: 2 změna:

Ahoj, poslední době se mi dost často stává, že mi z ničeho nic zamrzne notebook...nic s tím nejde dělat jen na tvrdo vypnout. Já vím mohlo by to být hodně příčin. Je nějaký způsob, jak to zjistit nějaky testovací program? Jinak mám Acer, win. 7 HP 64 bit.

Předem díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Nevím,jestli je to testovací ale pomáhá,potvory zpomalují...:)Někdy je nejlepší cesta ke zrychlení záloha souborů a reinstal.Záleží jak dlouho už ho máte...Možná použít i CCleaner,jasou to takové dva klasické nástroje...

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

doplněno 28.02.12 09:17:

A určitě by neškodilo podívat se,jeestli není upchatý prachem a moc nestoupá teplota.Taky klasická rada.Když ony ty poruchy mají skoro vždy stejné příčiny.Tak ať se zadaří...:)

hodnocení

0x

Zkuzte rukou, jestli neni notebook prilis zahraty, potob by bylo mozne, ze se Vam odpojuje procesor (nefunkcni vetrak). Jaky mate model?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zamrznutí notebooku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]