Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojení videa

Od: sendihorak* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den všem.Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s programem na tvorbu videa.Může mi někdo poradit program,kde lze videa sloučit a případně i finálně dodělat?Pokud bude cz verze bude výhodou.KompaktibilitawinXP a win7

Předem děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Zkuste třeba tyhle dva...Možná si vyberete..

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

Virtua;dub je dobry freeware sw, zkuzte ten

Virtualdub jsem kdysi zkoušel, ale nějak jsem mu nepřišel na chuť. Čímž nechci tvrdit, že není dobrý, ale mně moc nevyhovuje.

hodnocení

2x

Používám "Studio" od Pinacle, ale je placený.

hodnocení

0x

Pinnacle je nejhorší firma na video software a hardware. Studio na úpravu videa nepoužívám několik let, protože je uživatelsky nepřívětivý, hodně nestabilní a zbytečně zatěžuje počítač. Co se týká hardware, tak mám od nich hybridní TV tuner, ne jenom, že je nejméně citlivý ze všech co vlastním, ale drze ukazuje 100% kvalitu a sílu signálu a to i když odpojím anténu, zrovna teď zápolím z S-videovstupem, který vůbec nechce chodit a compozitní videovstup mi bere video zasynchronizované na půl obrazovky *zed*. S jinými výrobky nemám problém a co se týká střihového softu tak než kupovat Pinnacle, tak na běžnou nenáročnou práci je výborný videoeditor od Womble.

Studio mi vyhovuje proto, že ho mám v češtině a za léta používání to s ním docela dost umím. Je fakt, že se občas kouše, což řeším častým zálohováním rozdělané práce. Mám taky CyberLink PowerDirector, ale pouze v angličtině, takže jsem se ještě nedostal k tomu ho pořádně vyzkoušet.

juldab*

Pinnacle byla mizerná firma ale ted patřej pod avid a to je jméno ve videobranži. Takže studio 15 podk kterým je už avid podepsanej může bejt dobrý. Mě pro amatérý připada nejpohodlnější Vegas.

hodnocení

0x

Corel video studio, Pinnacle, CyberLink PowerDirector a dokonce je velmi dobre Nero Vision o kterém často ani uživatelé neví, že jej mají nainstalované.

radek32*
hodnocení

0x

Mně na úpravu videa úplně stačí MovieMaker od Microsoftu, který je zdarma.

hodnocení

0x

S úspěchem používám Sony Vegas, na domácí tvorbu, aspoň pro mý účely maximálně vyhovující. Ještě se mě nestalo, že bych v něm něco, co jsem si vymyslel, nedovedl udělat. Pravda, někdy jsem musel na netu shánět nějaký tutoriály jak na to, ale pokaždý se podařilo. Asi nejlepší návod je tady tvfreak.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]