Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s programem na tvorbu videa.Může mi někdo poradit program,kde lze videa sloučit a případně i finálně dodělat?Pokud bude cz verze bude výhodou.KompaktibilitawinXP a win7
Předem děkuji.
Pinnacle je nejhorší firma na video software a hardware. Studio na úpravu videa nepoužívám několik let, protože je uživatelsky nepřívětivý, hodně nestabilní a zbytečně zatěžuje počítač. Co se týká hardware, tak mám od nich hybridní TV tuner, ne jenom, že je nejméně citlivý ze všech co vlastním, ale drze ukazuje 100% kvalitu a sílu signálu a to i když odpojím anténu, zrovna teď zápolím z S-videovstupem, který vůbec nechce chodit a compozitní videovstup mi bere video zasynchronizované na půl obrazovky . S jinými výrobky nemám problém a co se týká střihového softu tak než kupovat Pinnacle, tak na běžnou nenáročnou práci je výborný videoeditor od Womble.
Studio mi vyhovuje proto, že ho mám v češtině a za léta používání to s ním docela dost umím. Je fakt, že se občas kouše, což řeším častým zálohováním rozdělané práce. Mám taky CyberLink PowerDirector, ale pouze v angličtině, takže jsem se ještě nedostal k tomu ho pořádně vyzkoušet.
S úspěchem používám Sony Vegas, na domácí tvorbu, aspoň pro mý účely maximálně vyhovující. Ještě se mě nestalo, že bych v něm něco, co jsem si vymyslel, nedovedl udělat. Pravda, někdy jsem musel na netu shánět nějaký tutoriály jak na to, ale pokaždý se podařilo. Asi nejlepší návod je tady tvfreak.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.