Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou háčky nad t,n

Od: proc* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
proč mi najednou nejdou háčky nad t, n, d.. apod? Ukazuje mi to pouze ˇˇd,ˇˇn,ˇˇt :(. Jsem nezkušený, tak budu rád za rady :(.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

5x

Na fóru jsem si přečetl,že to dělá nějaký vir.Projeďte comp,snad to pomůže...

slunecnice.cz/...

doplněno 27.02.12 21:35:

eset.cz/...

A možná by pomohlo i tohle...

milujute*
hodnocení

0x

ano taky mi to tak dělalo, když jsem na to přišla. stačí zmáčknout klávesu shift spolu s 2. klávesou na levo od backspace a poté naposat písmenko které chcete :)

proc*
hodnocení

Počkat, jakou klávesou? :D Tou s tím háčkem? No já když zmáčknu shift háček n, tak mi to dá toto ˇˇn. Dřív to ale šlo :(. Ale když dám tu 2 klávesu zleva vedle backspace %n?!... Omlouvám se, ale nepochopil jsem to..

milujute*

tak jo ještě jednou asi jsem to špatně vysvětlila:) : máte klávesu backspace, která maže jo? :) dále tu se středníkem a tu další s tím háčkem tak tu zmáčknete hned poté, co držíte shift ;) pustíte a zmáčknete písmenko třeba to n a mělo ba to jít :) musí to jít! :D

radek32*
hodnocení

0x

nejdřív shift - háček - pustíte shift - písmeno =ť ň atd.

proc*
hodnocení

Sakra, vim jak se dělá háček :DD
Díky moc za ty odkazy, už si čistím počítač, tak snad to po restartu pomůže :).

proc*
hodnocení

Já tam měl trojana :(. A to bych nevěřil, kolik virů jsem tam našel. Moc díky! Už mi to funguje :) ď, ť, ň, ó...*tanec*

ahasver4*

Ale je sice hezké,že jste havěť našel,ovšen důležité je PROČ A JAK se do kompu dostali...Jaký máte antivir?Dobrý je Eset a z neplacených Avast!Šup tam s jedním ať háčky fungují!:)A tím Superantispywarem alespoň jednou týdně prověřit...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]