Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba ve spouštění programů

Od: martan37* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

prosím poradí někdo zoufalci...?

Už několik hodin se trápím s problémem:

Chtěla jsem spustit Picasa,ale nešlo to/dříve OK/...poté jsem klikla na "otevřít v programu" a tím začaly problémy...Nejde mi spustit Google chrom,Rajce,Picasa...nic...Stále se jakoby spouští film,když jsem klikla na otevřít v programu Adobe reader,začal se u všeho spouštět Adobe...Na všech ikonách na ploše i v nabídce mám nyní znak media player nebo Adobe/červená/...nemohu pokračovat v práci,která je pro mě moc důležitá...

Věřím,že se jedná pouze o úplnou banalitu,ale opravdu nevím,co teď...Mnohokrát děkuji za pomoc.Martina

Ještě poznámka:píši z PC,problémmám na Notebooku...Jinak předtím vždy vše OK.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Postupuj podle níže uvedeného návodu ale v menu na záložce Typy souborů vyhledej příponu EXE a dej Odstranit. To samé udělej s Příponou LNK.

doplněno 27.02.12 19:24:

adminxp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]